Zortrax 3D printers

Zortrax is een pools bedrijf opgericht met het idee om de DIY printers te ontgroeien. Met de M200 hebben ze een kickstarter gelaunched in 2013 en daarmee 180.000 dollar opgehaald. Het idee is om een printer te hebben welke zeer gebruiksvriendelijk is. Zortrax is momenteel een groot bedrijf en heeft momenteel 3 printers welke een gesloten filament systeem hebben.

 

KLIK HIER OM ALLE ZORTRAX 3D PRINTERS TE VERGELIJKEN

 

Zortrax family

Zortrax heeft momenteel 4 verschillende printers, de M200, M200 plus, M300 en Minventure. Met name de M200 scoort goed in peilingen en is erg geliefd. Het gesloten filamenten systeem is echter voor veel een groot nadeel. De nieuwste printer heeft wel een dubbele extruder om meerdere materialen te kunnen printen, tevens heeft zortrax een was station waarin print met oplosbaar PVA materiaal kunnen worden geplaatst om het water oplosbare support materiaal te kunnen verwijderen.

 

KLIK HIER VOOR DE BESTE AANBIEDER

Waarom een Zortrax

Zortrax is een 3D printer van poolse makelij en scoort in veel peiling als een zeer degelijke en goede printer. De printer is misschien niet de meest innovatieve, en heeft misschien niet de nieuwste gadgets, maar is wel een printer waarop je kunt bouwen. Met een goede community en duidelijk gebruik. Tevens heeft Zortrax zijn eigen software ontwikkeld welke goed werkt. Het enige grote nadeel is het gebruik van alleen Zortrax zelfgemaakte filamenten.

 

 

Zortrax 3D printers

Zortrax 3D printers
8.1

Prijs

4.5 /10

Printkwaliteit

9.4 /10

Gebruiksvriendelijkheid

9.5 /10

Betrouwbaarheid

8.9 /10

Voordelen

  • Print kwaliteit
  • Printer kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Betrouwbaar

Nadelen

  • Materiaal beschikbaarheid
  • Closed source
  • Connectiviteit

Laat een reactie achter

Laat als eerste een reactie achter.

avatar