Wanhoa 3D printers

Wanhao is een chinees merk wat begonnen is met het maken van 3D printers welke afgeleid zijn van de Makerbot replicator. In bovenstaande foto ziet u de Duplicator 4S staan. Dit is een van de eerste printers welke ze gemaakt hebben. Hierna hebben ze na de gecloonde Prusa 3D printer vele andere printers zelf gemaakt. De bekenste hiervan zijn de Duplicator 5S en de SLA 3D printer de D7 wat staat voor Duplicator 7. Dit is een DLP printer welke werkt met een LCD scherm met hieronder een UV lamp.

 

Wanhoa 3D printers

Wanhoa heeft momenteel meer dan 10 verschillende 3D printers in het assortiment. De eerste printers waren clonen van bekende open source 3D printers zoals de Prusa en de Makerbot. Later heeft Wanhao echter zelf printers ontworpen. Dit doen ze aardig goed en het bedrijf blijft dan ook groeien. Niet al te lang hebben ze nu ook DLP printers die werken met Resins. Ondanks dat deze printers nog wel het nodige tweaken nodig is, zijn het naar de prijs zeer redelijke printers.

 

KLIK HIER VOOR DE BESTE AANBIEDER

Waarom een Wanhoa 3D printer

Wanhao heeft voor het geld goede 3D printers. Ook vanwege de eigen software en continue verbeterende producten is Wanhoa een goede keuze.

 

 

Wanhao 3D printers

Wanhao 3D printers
6.7

Prijs

8.6 /10

Printkwaliteit

6.5 /10

Gebruiksvriendelijkheid

5.6 /10

Betrouwbaarheid

6.1 /10

Voordelen

  • Lage prijs
  • Eigen software

Nadelen

  • Gebruiksgemak
  • Klantenservice

Laat een reactie achter

Laat als eerste een reactie achter.

avatar