Tevo 3D printers

Tevo 3D printers is een jong bedrijf uit China welke opgericht is in 2016. Ze zijn begonnen met het maken van DIY 3D printer kits gebaseerd op de Prusa reprap 3D printers. Deze 3D printers zijn open source en makkelijk na te maken en aan te passen. Tevo heeft inmiddels al meerdere modellen uitgebracht waaronder een volledig geassembleerde 3D printer en een delta 3D printer.

Tevo 3D printer family

Tevo heeft op dit moment 5 verschillende 3D printers, hieronder vallen de Tevo Black widow, Tevo Tarantula, Tevo Tornado, Tevo Michelangelo en Tevo Delta. Deze printers staan tevens op de pagina met 3D printers vergelijken.

 

KLIK HIER VOOR DE BESTE AANBIEDER

Waarom een Tevo

Tevo is een nieuwkomer op de 3D print markt. Ze bieden 3D printers aan met goede kwaliteit en veel nieuwe features zoals auto leveling. Ook heeft Tevo een actieve community en een goede klantenservice. Ze zijn snel met het reageren op vragen, en lossen problemen goed op. De prijs van de Tevo is mmisschien ietsje duurder dan de goedkoopste Prusa achtige 3D printers, maar die paar tientjes zijn het zeker waard als je kijkt naar de kwaliteitsonderdelen en de goede customer service.

 

 

Tevo 3D printers

Tevo 3D printers
7.9

Prijs

7.5 /10

Printkwaliteit

8.9 /10

Gebruiksvriendelijkheid

6.8 /10

Betrouwbaarheid

8.2 /10

Voordelen

  • Auto leveling
  • Goede klantenservice

Nadelen

  • Nieuw bedrijf
  • Levertijd