Geeetech 3D printers

Geeetech is 1 van de bedrijven welke is gestart als een clone van de Prusa series. De open source prusa printers hebben ze overgenomen en met enkele features verbeterd, en verkopen ze volledig als kit om in elkaar te zetten. Daarnaast hebben ze ook nog enkele andere modellen waaronder een delta printer. Geeetech gebruikt als software de open source repetier host.

 

Geeetech

Geeetech verkoopt op dit moment 16 3D printers, hiervan zijn er 6 een verbeterde clone van de Prusa serie, zijn er 3 delta printers,  2 clones van Makerbot replicators, en 5 zelf ontwikkelde. Deze printers zijn bijna allemaal een DIY kit wat wil zeggen dat je ze in elkaar moet zetten. Er zijn duidelijke instructie filmpjes online aan de hand van waar je je 3D printer in elkaar kunt zetten. Geeetech verbeterd continue haar printers, wanneer er bijvoorbeeld een betere electronica board ontwikkeld is, wordt die vanaf dat moment in de printers verzonden. Het nadeel hiervan is dat de instructies soms kunnen afwijken van de 3D printer welke jij hebt gekozen.

KLIK HIER VOOR DE BESTE AANBIEDER

Waarom een Geeetech

De Geeetech printers zijn goedkoop, dit is de voornaamste reden voor mensen om er een te kopen. Hou er wel rekening mee dat je wel eventjes bezig bent met het goed in elkaar zetten. De klantenservice welke Geeetech biet is niet altijd even snel, gelukkig hebben ze wel een forum waarop je vragen kunt stellen over de producten. Wanneer hij echter goed in elkaar is gezet, goed gecalibreerd, en door iemand die veel ervaring met de printers heeft wordt gebruikt, doet de kwaliteit niet veel onder als andere veel duurdere printers.

 

 

Geeetech 3D printers

239
Geeetech 3D printers
5.8

Prijs

8.0 /10

Printkwaliteit

5.6 /10

Gebruiksvriendelijkheid

5.2 /10

Betrouwbaarheid

4.5 /10

Voordelen

  • Lage prijs

Nadelen

  • Veel tijd vereist voor de eerste goede prints
  • Slechte Geeetech customer service

Laat een reactie achter

Laat als eerste een reactie achter.

avatar