Flashforge 3D printers

Flashforge 3D printers maken verschillende 3D printers, waaronder DLP en FDM 3D printers. Het bedrijf is begonnen met de Flashforge creator, welke een houten variant was welke nagemaakt was van de Makerbot Creator. Hierna zijn ze eigen 3D printers gaan fabriceren en hebben ze nu meerdere eigen modellen. De bekenste FDM printer is momenteel de Flashforge Creator Pro, welke een geupgrade versie is van de creator.

 

Flahshforge 3D printers

Flashforge is niet een van de goedkoopste fabrikanten welke is begonnen met het clonen van open source 3D printers. Echter hebben ze nu wel enkele modellen van spuitgegoten 3D printers voor het laagste segment welke verkrijgbaar zijn vanaf €400,- Tevens zijn de losse onderdelen van flashforge niet altijd de goedkoopste, net zoals de resins welke worden verkocht rond de 120 dollar.  Wel heeft flashforge zijn eigen software ontwikkeld, maar deze is in sommige gevallen niet helemaal gebruiksvriendelijk.De klantenservice is redelijk goed te bereiken.

KLIK HIER VOOR DE BESTE AANBIEDER

Waarom een Ultimaker

Ultimaker is niet een van de goedkoopste 3D printers. Echter is het wel een van de meest betrouwbare, en gebruiksvriendelijke 3D printers voor particulier en bedrijfsmatig gebruik. De Ultimaker is ideaal voor bijvoorbeeld middelbaar onderwijs, hobbyisten, architecten, maquette makers, prototype fabrikanten en thuisgebruikers welke gebruiksgemak en robuustheid op prijs stellen.

 

 

Flashforge 3D printers

Flashforge 3D printers
7.8

Prijs

6.0 /10

Printkwaliteit

8.5 /10

Gebruiksvriendelijkheid

8.1 /10

Betrouwbaarheid

8.4 /10

Voordelen

  • Printkwaliteit
  • klantenservice

Nadelen

  • Software
  • Hoge prijs onderdelen

Laat een reactie achter

Laat als eerste een reactie achter.

avatar