Builder 3D printers

Builder is een Jong Nederlands bedrijf begonnen in 2013. Ze hebben een simpele visie, en voeren deze goed uit. Ze hebben slechts 2 type printers, maar deze werken dan ook goed. De typerende rode kleur en vorm van de Builder 3D printers zijn behoorlijk kenmerkend en vallen goed op.

 

KLIK HIER OM ALLE BUILDER 3D PRINTERS TE VERGELIJKEN

 

Builder family

De Builder 3D print familie bestaat uit slechts 6 printers. Echter zijn deze goed doorontwikkeld en zijn er weinig problemen mee. Builder is Open source en maakt printers voor zowel thuis gebruik als bedrijfsmatig gebruik. Ze hebben 1 type printer voor thuisgebruik, en leveren die in 3 verschillende formaten zoals je hierboven kan zien. Echter heeft Builder ook nog 3 Industriele varianten. Deze zijn enorm groot, en ook echt alleen voor professioneel gebruik. De grootste heeft een massive bouwvolume van 700x700x1820mm !! Dit wil zeggen dat je een gemiddeld persoon gemakkelijk kan uitprinten. Dit zal wel eventjes duren omdat builder met dezelfde FDM techniek als de kleine printers werkt.

 

KLIK HIER VOOR DE BESTE AANBIEDER

Waarom een Builder

Builder heeft 3 goede thuisprinters die stuk voor stuk zeer typerend en wel bekend zijn. Voor de industriele gebruiker welke een groot oppervlakte nodig heeft is de Builder ook zeker een aanrader. Tevens had Builder een unieke feature welke in de software meerdere kleuren kon mixen in de nozzle om een geleidelijke overgang van kleur te kunnen krijgen, en zelfs kleuren te combineren om van bijvoorbeeld rood en wit filament oranje te krijgen!

Builder 3D printers

Builder 3D printers
7.4

Prijs

8.0 /10

Printkwaliteit

7.8 /10

Gebruiksvriendelijkheid

6.5 /10

Betrouwbaarheid

7.1 /10

Voordelen

  • Bouw volume
  • Gebruiksgemak
  • Customer support

Nadelen

  • Geen Heated Bed
  • Geluidsniveau
  • Community

Laat een reactie achter

Laat als eerste een reactie achter.

avatar